Lawatan ke sekolah :-P

aku ngan mudin, g ke skolah Landeh ari toks, ada job utk ambik pic miak skolah sia, Fuh, best la juak, ada juak keja pake mek duak. Datang² jak kat sekolah ya, trus di suruh ngambik gambar, apa gik., mek duak terus memulakan tugas sebagai cameraman ahhaha,

Bila part ngambik gambar la paling best, niat kerenah nemiak, nang byk laa ragam sidak. ada yg sempat berkelai, menangis², and ada juak yg suka memposing2 dirik, ala2 model ahha. Tapi bila datang sigek part tok la aku x selesa, Nemiak ngerumun rah blakang aku time aku ngambik gambar, dah la time ya panas, syg aku sik ambik pic baju aku ngan mudin, *Basah.. kalik mun nipis baju mek duak. kompom nampak palak susu hahha.

Puas aku madah ngan miak, berik ruang pake aku, masih juak sidak ngerumun, nang mcm ikan kelik la. ya lah pikir2 lagik time zaman mek org skolah loks, renah2 jak time ambik gambar, n sik gago nak ngaco or berkerumun di blakang cameraman, sebab mun lekak sesi bergambar, mun sik balit ke kelas, alu kenak kerepak cikgu, paling jaik pun, kenak tarit telinga, Ya lah, masa dah berlalu. cikgu2 pun dah hilang taring juak, :-) . apa2 pun ari tok nang enjoy.. horayyy!! sik sabar lagik aku, mudin n awee, utk job ari sabtu toks, Tunggu jak update utk sabtu toks. :-)

Sori post ku tok pendek gilak ahhaa.. sikda idea agik toks.. apa2 pun crita tadik dah kenak ringkas abis2 ahha mun nak di cerita byk gilak.. :-P

Tok ada sigek duak igek pic pake di diat..


Mudah-mudahan bila dah besar lak sidak tok menjadi insan yg berguna,


Hehhehe.. xtauk juak apa di kakar mudin dgn cikgu dolah, apa2 pun dialog ya sekadar hiasan.. :-P



AKu dan Mudin Sekolah balit.

4 comments:

aVe said...

hey.. luzman duhalllll..
pk sapa jax nerd tox..
lamak x nemu itak oww..
ingat x ka dgn amek?
uuhuhuh..

Nerd said...

:-) afzan mestilah mek ingat :-P sapa sik ingat.. hehe kitak keja sine nek tok?

erolnukman said...

bnr bro..cikgu kinek tok dah ilang tarin...
dak mbiak d pukul ckit lalu repot ngan dak mak bapak.dak parent satu hal...backup abis2an!!
silap2 cikgu kenak pukul balit..ada yg sampey nyuruh ckgu mintak maaf ngan mbiak..fuh!!! power sik power dak mbiak zaman tok..

Nerd said...

Masalahnya adalah parent, terlalu manjak dgn anak. apa di padah anak di aok juak. walaupun anak nya salah, parent nek tok kebanyakan nya main serang trus, sikda siasat2 agik :-) ehhehe pendek kata.. maok di kaunseling juak dak mak bapak tok heheh